Følgeskab og fordybelse

JENS-ERIK RISOM

Mangfoldighed og enhed 

Praksisgruppe for spirituelle venner og ligesindede

Forår og efterår 2023 i Nr. Snede

Jeg blev født med en guddommelig juvel
som tidligt blev dækket af støv.
Denne morgen, nu renset, spejler den
floder og bjerge uden ende.
Ikuzanchu

Denne praksisgruppe er for mennesker, som har deltaget i de tidligere grupper, eller som kender Saty fra andre sammenhænge, og som gerne vil følges videre med ligesindede i en nænsom og støttende sammenhæng.

Fokus vil være på hjertets åbenhed i samklang med nærværets praksisøjeblikke. Vi vil give plads til udveksling om de individuelle processer – meditationen, livstemaer, værdier, spiritualitet – og også have tid til fælles, stillesiddende fordybelse. 

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Vi vil mødes en dag i foråret og en dag i efteråret. Hvis man ønsker det, kan deltagerne danne nogle mindre praksisgrupper, der mødes en eller to gange mellem kursusdagene. Der vil blive mulighed for fortsættelse af gruppen. Datoerne er

2. april 2023 og 26. november 2023. 

Stedet er Rørbækvej 20, 8766 Nr. Snede. Undervisningstidspunkterne er kl. 10-17 og prisen er 1.425 kr. pr. kursusdag, i alt 2.850 kr.

Tilmelding sker her på Skolens hjemmeside senest 15. november 2022. Nærmere oplysninger tilsendes efter optagelse på forløbet. Vær opmærksom på, at du tilmelder dig på den rigtige tilmeldingsblanket (Følgeskab og fordybelse).

Tilmelding her