Undervisere

Jens-Erik Risom (Saty), bachelor i akupunktur fra International College of Oriental Medicine i London og certificeret i traditionel kinesisk medicin fra Academy of Traditional Chinese Medicine i Beijing. Har i 35 år trænet meditation i bl.a. Indien, Japan, England og Danmark og er især optaget af nytolkninger af zen og tibetansk buddhisme i lyset af moderne dybdepsykologi og eksistentiel filosofi. Medstifter af Ranum Center for Integreret Medicin i 1985. Elev af Jes Bertelsen og underviser på Vækstcenteret i Nr. Snede 1985-2017. Leder af Skolen for Anvendt Meditation siden 2008. Forfatter af en række bøger om meditation, sundhedsfremme og personlig udvikling, bl.a. Nærværsmeditation (2007) og Mindfulness og meditation i liv og arbejde (2013).

Lisbet Waagner, uddannet lærer og videreuddannet i Rolf metode hos Stanley Rosenberg og i eutoni hos Marianne Walther. Har siden 1996 arbejdet med kropsbevidsthed og kommunikation på Dansk Scenekunstskole, dels på Skuespillerskolen ved Aarhus Teater, dels på Musical Akademiet i Fredericia. Har privat praksis med kropsbehandling og eksistentiel rådgivning i København, Sjællands Odde og Nr. Snede. For individuelle konsultationer, kontakt lisbetwaagner@livspraksis.dk eller tlf. 51940296.

Thomas Jensen, cand.psych. Klinisk psykolog på Aarhus Universitetshospital, Psykiatrien i Skejby. Uddannet mindfulness-instruktør fra Skolen for Anvendt Meditation i 2013. Underviser bl.a. i Qigong og shamatha-praksis og nærværsmeditation. Sekretær ved Skolen for Anvendt meditation.

Anders Madsen, leder og iværksætter igennem de seneste 35 år. Har integreret meditation i sit arbejde lige så længe. Stifter og partner i Stoa Gruppen og Mind, hvor han beskæftiger sig med sociale projekter, organisationsudvikling og kvalitet i socialt arbejde. Har desuden læst Idéhistorie, har en Master i etik og værdier i organisationer og er certificeret mindfulnessformidler.