At finde vej – om døden

JENS-ERIK RISOM

Det højere selv og den dybe meditation

Indre praksis i livets overgange

Nyt træningskursus i København i pinsen 2022

Dette kursus henvender sig til mennesker med en stabil indre praksis, som ønsker øvelser og anvisninger som forberedelse til livets store overgang.

Med afsæt i erfaringer fra Jes Bertelsens meditative pædagogik vil vi belyse nogle hovedpunkter på vejen til det, som ligger på den anden side af eksistensen, som vi kender den. 

Vi vil give eksempler på centrale, konkrete praktikker, som traditionelt er blevet brugt på at berede sindet, følelseslivet og energisystemet på at give slip og måske mere præcist orientere sig mod det ukendte. Og vi vil berøre, hvordan man kan forsøge at støtte andre, der er i en bevægelse ud af livet, som vi kender det.

Vi vil også undersøge, hvordan praksis med afsæt i kærlighedsevnen og den dobbeltrettede bevidsthed kan rette sig indad mod det højere selv: den spirituelle dimension, der som en understrøm forbinder undfangelse, livsudfoldelse og dødsproces.

At arbejde således med døden handler ikke kun om denne ultimative overgang. Det er i lige så høj grad en træning i et dybere tilstedevær her og nu, med klangbund i vores essentielle grundnatur. Herved kan bevidsthed om døden blive en vej til mere fylde og mening i livet.

PRAKTISKE OPLYSNINGER
Træningskurset finder sted i København 2.-5. juni 2022. Undervisningstidspunkterne er torsdag kl. 18.30-21, fredag-lørdag kl. 10-17.30 og søndag kl. 9-13.

Prisen er kr. 3.850. Inkluderet i prisen er kaffe, te, kiks og frugt til pauserne. Frokost medbringer man selv eller spises i byen. Der er begrænset deltagerantal.

Tilmelding sker her på Skolens hjemmeside senest 1. marts 2022. Nærmere oplysninger tilsendes efter optagelse. Vær opmærksom på, at du tilmelder dig på den rigtige tilmeldingsblanket (At finde vej – om døden).

Tilmelding her