At finde vej – om døden, trin 2

JENS-ERIK RISOM

Videre forberedelse til døden og efterlivet 

Bardotilstandene og en tilhørende praksis

I lyset af tilværelsens grundvilkår og forvandlingsmuligheder

2-dages kursus i februar i Nr. Snede

Dette videregående kursus er åbent for deltagere fra de to første kurser ”At finde vej – om døden” i 2022. 

På kurset vil vi tage nogle yderligere skridt i forhold til dødsprocessen og den indre praksis. Vi vil dels arbejde med kontemplative teknikker (visualisering, energiøvelser mv.), dels søge at forfine tilgangen til det dobbeltrettede praksismoment med klangbund i hjertets grundfølelser. 

Vi vil også komme ind på praksisformer, der kan støtte klarhed og balance i forhold til de naturlige emotionelle reaktioner (frygt, sorg, vrede), som en dødsproces og kriser i øvrigt kan udløse.

Endelig vil vi gennemgå en spirituel tekst, der belyser den faktiske tilværelse som ”fødslens og livets bardo” – en vejviser til dybere livskvalitet, medfølelse og erkendelse.

PRAKTISKE OPLYSNINGER
Træningskurset finder sted i Nr. Snede 4.-5. februar 2023. Stedet er Rørbækvej 20, 8766 Nr. Snede, og undervisningstidspunkterne er lørdag kl. 10-17.30 og søndag kl. 10-16.

Prisen er kr. 2.850. Inkluderet i prisen er kaffe, te, kiks og frugt til pauserne. Frokost medbringer man selv. Overnatning kan ske hos fastboende fra Vækstcenteret eller i bed-and-breakfast i nærområdet. 

Tilmelding sker her på Skolens hjemmeside senest 15. november 2022. Nærmere oplysninger, herunder overnatningsmuligheder, tilsendes efter optagelse. Vær opmærksom på, at du tilmelder dig på den rigtige tilmeldingsblanket (At finde vej – om døden trin 2).

Tilmelding her