Åben spiritualitet

JENS-ERIK RISOM

At vandre ad hjertets indre stier og mødes i det åbne

Fortsat praksis, følgeskab og fordybelse

Meditation, bøn og indre øvelser som veje til sindsro, livsglæde og visdom

Lyspunkter i hverdagen: den spirituelle livspraksis og dens muligheder

Kursus i København november 2024

”På toppen af meditationens bjerg finder du bøn.
På toppen af bønnens bjerg finder du meditation.”
Osho

Dette kursus henvender sig til mennesker, der har fulgt undervisningen de senere år i en Master Class-sammenhæng, eller som har en lignende baggrund. Vi vil sammen vandre ad hjertets indre stier med mulighed for at mødes i sanghaen: det åbne felt af praktiserende.

Som noget central på kurset vil vi gennemgå en spirituel øvelse, som kan bygge bro til den indre, spirituelle dimension. Det er en øvelse, som kendes fra den kristne tradition, men som også giver mening i forhold til en buddhistisk, indisk eller tilsvarende vej. Altså en åben tilgang, fri for dogmer og trossætninger, enkel og levende.

Der vil også blive plads til udveksling om praksis og til den umiddelbare, ordløse, meditative kontakt, der kan opstå i en læresituation. Vi vil fortsat belyse praksisvejen gennem vidnemeditation, dobbeltrettet bevidsthed og hjertekontakt – anskuet i et dybdepsykologisk og spirituelt perspektiv.

Endelig vil vi have et fokus på dagligdagens små højdepunkter af nærvær, stilhed, indsigt og kærlighed. Som ressourcer her og nu kan de smelte og forvandle slør af meningsløshed, tvivl og længsler. 

Kurset er et åbent rum, en invitation til livsberigelse og tilegnelse af visdom, en velkomst til det hele menneske.

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Kurset finder sted i København. Datoerne er:

14.-17. november 2024.

Undervisningstidspunkterne er torsdag kl. 18.30-21, fredag-lørdag kl. 10-17.30 og søndag kl. 10-13. Prisen er kr. 3.950. Inkluderet i prisen er kaffe, te, kiks og frugt til pauserne. Frokost medbringer man selv eller spiser i byen. 

Tilmelding sker her på Skolens hjemmeside senest 1. december 2023. Nærmere oplysninger tilsendes efter optagelse. Vær opmærksom på, at du tilmelder dig på den rigtige tilmeldingsblanket (Åben spiritualitet).

Tilmelding her