Åben praksisdag

JENS-ERIK RISOM

Følgeskab og fordybelse af praksis

Invitation til dybere kontakt i det indre og til samklang i det ydre

Denne praksisgruppe er for mennesker, som har fulgt undervisningen de senere år, eller som har tilsvarende praksiserfaringer, og som gerne vil følges videre med ligesindede i en nænsom og støttende sammenhæng.

Fokus vil være på hjertets åbenhed i samklang med nærværets praksisøjeblikke. Vi vil give plads til udveksling om de individuelle processer – meditationen, livstemaer, værdier, spiritualitet – og også have tid til stillesiddende fordybelse. 

Et særligt tema vil være sangha-processen: dét at være en del af en kollektiv højnelse af hjerte og bevidsthed til glæde for en selv og andre. 

Praksisdagen kan eventuelt kombineres med deltagelse i kurset Åben spiritualitet i København 14.-17. november 2024 eller kurset Hjertets og bevidsthedens forfinelse i Nr. Snede 23.-27. oktober 2024.

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Datoerne for praksisdagene er:

13. marts 2024 (København)

1. maj 2024 (Nr. Snede)

Undervisningstidspunkterne er kl. 11-18 og prisen er 1.500 kr. Inkluderet i prisen er kaffe, te, kiks og frugt til pauserne. Frokost medbringer man selv eller spises i byen.

Tilmelding sker her på Skolens hjemmeside senest 1. december 2022. Nærmere oplysninger tilsendes efter optagelse. Vær opmærksom på, at du tilmelder dig på den rigtige tilmeldingsblanket (Åben praksisdag i København eller Åben praksisdag i Nr. Snede).

Tilmelding her