Nyhedsbrev

Ja tak, jeg ønsker at modtage nyhedsbreve og kursusprogrammer fra Skolen for Anvendt Meditation.

Ved herunder at tilmelde dig Skolen for Anvendt Meditations e-mailliste, vil du med jævne mellemrum få tilsendt elektroniske nyhedsbreve fra Skolen. Skolen opbevarer således en e-mailliste med din e-mailadresse og dit navn (og intet andet) til brug ved udsendelse af nyhedsbreve. Skolen videregiver ikke dine personoplysninger til nogen tredje part.
 
Ved at stå på Skolens e-mailliste giver du samtykke til, at Skolen må behandle dine oplysninger med henblik på at sende dig relevante nyhedsbreve via e-mail. Dine oplysninger opbevares af Skolen, så længe Skolen og Jens-Erik Risom udbyder undervisning, som det er relevant at orientere om til potentielle kursister, eller indtil du beder Skolen om at slette dine data.

Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Du har endvidere ret til at få oplyst hvilke oplysninger, Skolen har om dig (e-mailadresse og navn). Du har ret til at få berigtiget oplysningerne og til at få dine oplysninger slettet, og du kan til enhver tid henvende dig til Skolens sekretær, cand.psych Thomas Jensen, ved at skrive til: info@anvendtmeditation.dk, hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker at benytte dig af dine ovennævnte rettigheder.
 
Dataansvarlig er: Skolen for Anvendt Meditation ved Jens-Erik Risom.